Naslovna Top vijesti FARUK KAPIDŽIĆ: IVANA MARIĆ I ENVER KAZAZ SU OPSKURNI KVAZI “ANALITIČARI”

FARUK KAPIDŽIĆ: IVANA MARIĆ I ENVER KAZAZ SU OPSKURNI KVAZI “ANALITIČARI”

Faruk Kapidžić (SDA) prozvao je večeras na svom Facebook profilu političke analitičare Ivanu Marić i Envera Kazaza, kazavši za njih da su postavljeni tu da brane “izdajnike.

On je prozvao i neke portale, a smeta mu što i oni pišu za “izdajnike” kako on kaže, a onda se u sve to uključe i strane ambasade.
U svom postu je napisao i kako svi napadaju poštene SDA-ovce, a oni sumnjivi se “ne diraju”.

Njegov post prenosimo u cjelosti.

Vojna ofanziva “Operacija Schwarz”, bitka za ranjenike ´43:

„Sve što je u ljudskoj moći učiniti ćemo da zadržimo Njemce. Dok god budete čuli na Ljubinom grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. Kada toga više ne bude, onda znajte da na njemu nema više živih proletera.“
Čemu služe analitičari tipa Ivana Marić ili Enver Kazaz i portali tipa Rapport ili Press media?

Opskurni napravljeni kvazi„analitičari“ ispale prve metke sa ciljem odbrane izdajnika, opravdavanja nestručnog ili kriminaliziranja poštenog. Zatim poduhvate sa paljbom još opskurniji portali koji to ekspresno rašire, a onda krenu sa rafalima ozbiljni kontrolisani mediji prenoseći oblikovane stavove umjetnika, intelektualca, profesora i inih kvazi stručnjaka te naprave preozbiljnu ofanzivu na obični normalni BH mozak koji se razoružan činjenicama ne može odbraniti. Nastaje smutnja i pomutnja. Tada na scenu dolaze strani ambasadori, organizacije, nevladin sektor, raznorazne strane delegacije i serviraju izmodeliranu laž kao apsolutnu istinu.

Tako se stvara potrebna atmosfera. Do juče je propast svijeta, a već danas blagostanje. Od šake poštenih u SDA se prave monstrumi i kriminalci, a pleade „sumnjivih“ u i van iste se ne spominju. Dok god su SDA i DF kao i pojedini njihovi članovi predmet ovih analitičara i portala jasno je da su apsolutni pobjednici na izborima i isti neće dozvoliti rasturanje ove države.

Politička ofanziva „Operacija Schmidt“, bitka za pobjednike ´23:

„Sve što je u ljudskoj moći učinit ćemo da zadržimo izdajice. Dok god budete čuli na opskurnim portalima opskurne analitičare kako pucaju po SDA i DF i po njihovim pojedincima, izdajice neće proći. Kada toga više ne bude, onda znajte da u SDA i DF nema više poštenih i časnih političara.“, napisao je Faruk Kapidžić.