Naslovna Top vijesti Muž (30) fizički nasrnuo na suprugu (18) jer se dopisivala na društvenim...

Muž (30) fizički nasrnuo na suprugu (18) jer se dopisivala na društvenim mrežama

Da su Krajišnici temperamentni i ljuti govori podatak o učestalim fizičkim obračunima unutar porodica kojima svjedočima svakim danom. Od pokušaja likvidacije brata, svađe sa komšijama, donosimo vam još jedan slučaj porodičnog nasilja i to zbog bizarnog razloga.

U bosanskohercegovačkom gradu Bužimu, tačnije u mjestu Elkasova Rijeka, desio se još jedan slučaj porodičnog nasilja zbog dopisivanja na društvenim mrežama.

Mladi bračni par iz Bužima, akter je nemilog događaja koji je prijavljen MUP-U USK PS Bužim.

18-godišnja supruga E.B. prijavila policiji je svog muža A.B. (30) zbog fizičkog napada. Navodno, kako je prijavljeno muž je suprugu udario u predjelu lica, a ona je nakon toga pobjegla iz kuće.

Supruga je poslije napada otišla u policiju i sve prijavila. Kako nam navodi izvor iz MUP-a muž negira cijeli događaj, tvrdi da je nije udario nego odgurno. Razlog je ljubomora jer se mlada supruga dopisivala s drugim muškarcem putem društvenih mreža.

Supruga E.B. (18) je primljena u Dom zdravlja Bužim, dok je s druge strane, policija lišila slobode A.B. (30) zbog sumnje da je počinio KD “Nasilje u porodici”.