Naslovna Top vijesti OGLASILI SE IZ “ČAVKUNOVIĆA” NAKON ŠTO IM JE IZGORJELA BENZINSKA PUMPA

OGLASILI SE IZ “ČAVKUNOVIĆA” NAKON ŠTO IM JE IZGORJELA BENZINSKA PUMPA

Veliki požar u kome je stradao objekat benzinske pumpe u okolini Bosanske Krupe izbio je jutros.

To je za nas potvrdio Bahrudin Dželalagić, portparol MUP-a USK. Kako nam je kazao, u jutarnjim satima je čuvar objekta prijavio da je došlo do požara usljed kvara na elektroinstalaciji, odakle se i proširio požar.
Na lice mjesta su izašli istražitelji. Obaviješeten je i dežurni tužilac. Po okončanju uviđaja imat ćemo više informacija. Sva sreća je da u ovom požaru niko nije povrijeđen, te da vatra nije zahvatila beznin, što bi dovelo do velike tragdije – rekao je Dželalagić.
Povodom požara, oglasila se Uprava Čavkunović – BP d.o.o. Bihać:
Obaviještavamo naše klijente i poslovne partnere da je uslijed kvara na električnim instalacijama u objektu benzinske pumpe Baštra, jutros u ranim jutarnjim satima došlo požara u navedenom objektu. Tom prilikom je načinjena velika materijalna šteta ali što je najbitnije nije bilo ljudskih žrtava niti je bilo povrijeđenih učesnika prilikom gašenja požara.
Zahvaljujemo se pripadnicima vatrogasne jedinice i MUP-a koji su hitno intervenirali i spriječili eventualno širenje požara. Svi rezervoari goriva su u potpunosti sigurni i zaštićeni te nije došlo do oštećenja istih. Kompanija Čavkunović-BP d.o.o. obaviještava sve klijente i korisnike ove benzinske pumpe da svoje usluge mogu nastaviti koristiti na našoj BP JEZERSKI do sanacije ovog objekta, koja kreće već od sutra!

Uprava Čavkunović-BP d.o.o. Bihać“