Naslovna Top vijesti POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE U TRAVNIKU: DENIS SI ODUZEO ŽIVOT NAD PRED ROĐENJE...

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE U TRAVNIKU: DENIS SI ODUZEO ŽIVOT NAD PRED ROĐENJE 8. DJETETA

Iza Denisa su ostali majka, supruga i sedmero djece – petorica sinova i dvije kćerke, sestra… • Denis će ostaviti veliku prazninu u srcima prijatelja i radnih kolega, bio je vrijedan i marljiv radnik, miljenik cijelog kolektiva…

Denis Zahirović, 45-godišnjak iz travničkog naselja Donje Krčevine, pronađen je mrtav prije dva dana. Policija je, kako se nezvanično moglo saznati, obaviještena da je tijelo pronađeno u krugu travničkog preduzeća koje se nalazi u Ulici Stanična u Travniku. Inspektori MUP-a SBK – PS Travnik i ljekar su po dolasku na mjesto događaja mogli samo konstatovati smrt, potvrdili su nam iz MUP-a Srednjobosanskog kantona navodeći tek inicijale muškarca.

No, kako nezvanično doznajemo, 45-godišnjak je izvršio samoubistvo – objesio se, a iza njega su ostali majka Sedeija, supruga Dragana i sedmero djece – petorica sinova i dvije kćerke, sestra… te mnogobroja rodbina i prijatelji.
Kako nezvanično saznajemo nastradali Denis je imao čak 7 djece, a 8 je bilo na putu. Rodilo se dan poslije tragedije koju je zadesilo porodicu Zahirović. Radio je u JKP “Bašbunar” u Travniku. Kolege se emotivnom objavom oprostili od Denisa.
“Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima, poznanicima, radnim kolegama i poslovnim partnerima, da je naš dragi kolega Denis Zahirović tragično preselio na ahiret dana 24.01.2023. u svojoj 45-oj godini života.
Nenadoknadiv gubitak našeg kolektiva, Denis će ostaviti veliku prazninu u srcima prijatelja i radnih kolega u JKP Bašbunar Travnik. Vrijedan i marljiv radnik, miljenik cijelog kolektiva, nije izdržao životne nedaće koje su ga snašle”, naveli su iz te firme.

Dženaza Denisu Zahiroviću će biti klanjana danas nakon ikindije namaza na mezarju Donje Krčevine-Karaula.