Naslovnica Magazin Preminuo glumac Matthew Perry, zvijezda serije Prijatelji

Preminuo glumac Matthew Perry, zvijezda serije Prijatelji

Prema pisanju Daily Maila, njegovo tijelo pronađeno je u njegovom domu u jacuzziju

Zvijezda serije Prijatelji Matthew Perry preminula je u 54. godini. Prema pisanju Daily Maila, njegovo tijelo pronađeno je u njegovom domu u jacuzziju. Kako piše TMZ, glumac je preminuo u svojoj kući nakon određenih sportskih aktivnosti. Naime, izvori su rekli da je Perry tijekom jutra bio na popularnom Pickleballu (igra slična tenisu).

Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja mrtvog te pozvao hitnu pomoć. Nije poznato što je Perry radio prije smrti i istraga je u toku.

Oko njegovog doma bila je policijska traka i nadlijetali su helikopteri. S policijom se pojavila i njegova majka Suzanne, a strani mediji prenose da u njegovoj blizini nisu pronađeni nikakvi narkotici, o kojima je Perry godinama bio ovisan.

“Duboko smo ožalošćeni zbog smrti našeg dragog prijatelja Matthewa Perryja. Bio je nevjerovatno talentiran glumac. Utjecaj njegovog komičarskog genija osjetio se u cijelom svijetu, a njegova će ostavština živjeti u srcima mnogih. Ovo je dan kad su nam srca slomljena. Šaljemo ljubav njegovoj porodici, voljenima i njegovim obožavateljima”, priopćeno je iz kompanije Warner Bros, koja je producirala seriju Prijatelji, koja je proslavila Perryja ulogom Chandlera.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji Prijatelji, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dan danas vrlo popularna. U seriji su glumili i Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Perry je godinama vodio bitku s ovisnostima o drogi i alkoholu o kojima je i sam javno pričao. Prvi put je na odvikavanju bio 1997. godine, a onda se opet prijavio 2001. i 2011. Koliko su veliki njegovi problemi bili priznao je tek 2016. godine kada je u velikom intervjuu priznao da se zbog ovisnosti ne sjeća snimanja čak tri sezone Prijatelja.