Naslovna Top vijesti Ranjena žena iz Doboja se bori za život: Muž pucao u nju...

Ranjena žena iz Doboja se bori za život: Muž pucao u nju iz lovačke puške

epa03614950 A Visitor examines a Leica glass on a rifle during the IWA & OutdoorClassics gun show in Nuremberg, Germany, 08 March 2013. 1,200 manufacturers present their weapons on the annual trade show for the shooting, hunting and firearms industry which takes place until 11 March. EPA/DANIEL KARMANN

Žena iz Doboja čiji su inicijali A.M, u koju je muž pucao iz lovačke puške, priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvjesne, rečeno je Srni u UKC.
Iz UKC su naveli da žena ima povrede grudnog koša i trbuha.
Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Rakanović rekao je da je žena operativno zbrinuta u Opštoj Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, a zatim i u UKC-u.

Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar UKC u subotu, 29. oktobra, te hospitalizovana u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, rekli su iz UKC.
Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je danas da je muškarac sa područja Doboja čiji su inicijali D.M. uhapšen nakon što je u alkoholisanom stanju ranio suprugu A.M. u koju je pucao iz lovačke puške i nanio joj teške povrede opasne po život.