Naslovnica Sport Svađa ukrajinskog i srpskih tenisera: Bolje biti klaun, nego ruska prostitutka

Svađa ukrajinskog i srpskih tenisera: Bolje biti klaun, nego ruska prostitutka

Mnogobrojni aktivni ukrajinski sportisti odlučili su se pridružiti odbrani domovine u jeku ruske agresije na Ukrajinu. Među njima je i teniser Sergiy Stakhovsky.
Ukrajinski teniser koji je nekada bio 31. na svijetu, objavio je prepisku sa društvene mreže Twitteru u kojoj zamjeri dolazak teniserima iz Srbije Janku Tipsareviću i Viktoru Troickom na ekshibicijski turnir u Rusiju.

“Razočaran sam, Viktore, što si u Rusiji. Čini se da novac ipak može sve kupiti”, napisao je Stakhovsky u poruci Troickom.

Drugom srpskom teniseru Janku Tipsareviću napiso je sljedeću poruku: “Janko, jako sam razočaran što te vidim u Rusiji. Čini se da je novac iznad morala. To je tvoj izbor”

“Neprocjenjivo je biti u zemlji svojih predaka. Ti si Instagram klaun koji miješa sport i politiku. Ovo nema nikakve veze s ratom, ali kad si to već spomenuo, ja i moja zemlja smo prošli kroz sve to sr*nje i nikad nismo dobili podršku. Zato začepi, molim te”, stigao je odgovor Troickog.

Nije dugo čekao ni na repliku Tipsarevića: “Zaista? A što ćemo s ovime, gospodine Borče za slobodu na Instagramu… Jesi li ti ili itko od tvoje je*ene obitelji bojkotirao ili na bilo koji drugi način protestirao kad su NATO-ve snage bombardovale moju zemlju, moju porodicu i moje ljude prije 20-ak godina…”

Stakhovsky je u odgovorima poručio Troickom i Tipsareviću da uživaju u novcu, a na prozivku Troickog da je “Instagram klaun koji miješa sport i politiku”, Ukrajinica je istakao da je bolje biti Instagram klaun koji brani svoju zemlju nego ku*va plaćena ruskim novcem.